Visita al Modernisme de l’Eixample amb la degana dels advocats de Xicago

La Degana, Aurora Abella Austríaco

La Degana, Aurora Abella Austríaco

Visitem el Modernisme de  i Ciutat Vella amb dinar a La Pedrera, amb la degana de la Chicago Bar Association, el col.legi d’advocats de Xicago, la Sra. Aurora Abella-Austríaco, acompanyada del gerent de la institució, el Sr Terence Murphy.

Els visitants, que s’allotjaven a l’hotel Arts, on a mig matí lluïa un sol esbatanant, van tenir un petit xoc tèrmic al migdia, al passeig de Gràcia, quan de sobte va canviar el temps, que vam solucionar amb una entrada al Zara.

A més de mostrar un gran interès per l’arquitectura modernista i senyorial eclèctica de l’Eixample i de Ciutat Vella, sobretot a la Pedrera i al cafè dels Quatre Gats, els dos visitants també es van interessar -veient nombroses estelades als balcons de domicilis particulars- pel procés sobiranista de Catalunya, que van admetre desconèixer en la seva totalitat.

A la fotografia, a l’acte institucional de cloenda amb el grup de Xicago; la degana, Sra Abella-Austríaco, amb vestit gris, el Sr. Murphy, gerent, darrere la Sra. Marta Cuadrada, el futur deganable, i Marta Cuadrada, amb ulleres, del departament de Relacions Internacionals de l’Il.lustre Col.legi d’Advocats de Barcelona, ICAB.

Etiquetas: