Portada i Fitxa Tècnica del llibre

cubaaCatalunya[1]Cuba a Catalunya, el llegat dels indians

Autora: Tate Cabré

Editorial: Cossetània

Nombre de pàgines: 232 (totes a color)

Nombre d’il·lustracions: 292

Enquadernació: tapa dura i sobrecoberta

Mida: 22 x 28 cm

Edició bilingüe: català i castellà

Preu: 40 euros       

ISBN: 978-84-9791-341-6

 

Fruit de la recerca de la periodista i fotògrafa Tate Cabré sobre la gran herència cubana i la seva actual vigència al Principat, Cuba a Catalunya, el llegat dels indians forma una dilogia amb Catalunya a Cuba, un amor que fa història, publicat per la mateixa autora l’any 2004. En tots dos s’analitzen les relacions sempre ardents entre ambdós països. La segona part compta amb el patrocini de Caixa Penedès i del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

Cuba a Catalunya, el llegat dels indians es divideix en cinc capítols (dedicats als indians, el seu llegat econòmic, el llegat arquitectònic, el llegat en el món del pensament i les idees, i el llegat català a Cuba), i un epíleg dedicat als monuments funeraris indians presents als cementiris catalans. També inclou un pròleg de l’historiador Josep Mª Ainaud de Lasarte, una cronologia Catalunya-Cuba i un Qui és Qui dels indians catalans.

El llibre defensa la idea que en la cultura catalana existeix un abans i un després de la tornada dels indians i presta especial atenció als indians d’interior, desfent el tòpic que els indians només provenien del litoral català.

Ara el pots obtenir amb una dedicatòria de l’autora carreto

 

 

Etiquetas: