Expedicions Amatller

Expedicions_AmatllerLes Expedicions Amatller són viatges culturals de temàtica històrico-artística, organitzats per la Fundació Amatller

Fundació Amatller

La inauguració i presentació del programa d’activitats de la Fundació Amatller per a la tardor 2005 va tenir lloc el dimarts 20 de setembre a les 19h a la casa Amatller, al Pg de Gràcia, 41.

Els cicles d’activitats culturals s’han iniciat a la tardor 2005 i s’organitzen per trimestres. La casa Amatller acull la Fundació Amatller i l’històric Institut Amatller d’Art Hispànic, l’arxiu gràfic d’art més significatiu de l’estat espanyol.

L’Institut Amatller d’Art Hispànic té dues finalitats principals: la promoció de la recerca de la història de l’art i de l’arquitectura hispàniques i la conservació de la “casa Amatller”, i de les seves col·leccions (vidre d’èpoques romana i moderna, pintura medieval, escultura, etc.)

Per donar compliment a la primera de les finalitats esmentades, l’Institut Amatller posa a la disposició del estudiosos els següents recursos acadèmics: una biblioteca amb més de 25.000 títols, un arxiu fotogràfic i una fototeca amb uns 300.000 negatius en blanc/negre i amb les corresponents còpies sobre paper

Més informació a www.amatller.org